WEDOPARTY DE ROBÒTICA!

Aquest cap de setmana ha estat molt emocionant per als nostres fills/es que fan l'extraescolar de robòtica amb Robòtix Penedès, ja que ha tingut lloc la festa anual WEDOPARTY ! 

En aquest aplec, que té lloc a l'antic Escorxador a Vilafranca, s'hi troben alumnes de més de trenta escoles de l'Alt Penedès, Baix Penedès i Baix Llobregat, que fan robòtica amb aquesta entitat.

És una tarda per passar-ho molt bé, amb els inflables, els tallers de pintar, de xapes i sobretot, una tarda per fer equip i compartir coneixements. De la nostra escola hi van anar dos equips de vailets molt valents, els Mecànics i els Salvatges, que van explicar el seu projecte davant d'un jurat, presentant a l'equip, exposant el problema que volien solucionar, com el van solucionar i quina maqueta robòtica havien pensat i com funcionava. 

Ho van fer d'allò més bé! I les famílies vam poder gaudir molt de veure'ls passar-s'ho tan bé i de veure tot el que van aprenent! 

Des d'aquí volem agrair al Raimon, a la Rose Mary i a totes les monitores i monitors el seu esforç i dedicació perquè aquest dia fos inoblidable per als nostres infants! 

Aquí us deixem un tastet d'aquest dissabte! 











Comentaris